WHAT A DAY

Två bilder från Frida och Gustav’s kräftskiva igår / Two pictures from Frida and Gustav’s crayfish-party yesterday

Phuu, vilken dag! Jag vaknade bakis från gårdagen i morse och gav mig själv en timmes lugn men efter det har jag och Jesper fixat med lägenheten konstant. Vi flyttade ju tillbaka till den idag eftersom att stambytet är klart så vi har skurat bort byggdamm från varenda liten fläck i lägenheten, diskat allt, packat upp alla smågrejer ur flyttkartonger igen, packat upp våra väskor med allt vi har haft med oss de senaste månaderna när vi inte har bott hemma och så åkte vi och storhandlade. Nu är allt ÄNTLIGEN i sin ordning igen och det känns underbart att jag ska få somna och vakna i min egen säng för första gången på flera månader. Nu ska vi fira med sushi och söndagsmys!

Phuu, what a day! I woke up hung over from yesterday and gave myself an hour of time for myself, but after that Jesper and I have been doing things constantly. We moved back to the apartment today so we’ve scrubbed away all the construction dust from every little spot in the apartment, washed up everything, packed up all the small things out of cardboard boxes again, packed up our bags with everything we had with us the last few months when we didn’t live here and we shopped groceries for a month. Now everything is FINALLY in order again and it feels wonderful to get to sleep and wake up in my own bed for the first time in months. Now we’ll celebrate with sushi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!