EFFEKTIV MORGON

God morgon! I morse gick jag upp med tuppen och tog med mig min frukost och lite jobb ner till bryggan. Man måste passa på att sätta en sådan guldkant på vardagen medan man kan! Nu ska jag strax åka iväg till Rotebro för att få dagens arbetspass avklarat och i kväll ska vi iväg på kräftskiva. Jesper kommer hem idag också! Sooom jag har saknat honom, höll nästan på att bli lite galen här hemma av all ensamtid jag hade så fort jag inte umgicks med någon. Jag är ju van att ha honom hos mig nästan jämt! Men imorgon ska vi flytta in till lägenheten igen och sedan blir allt som vanligt. Nej, nu måste jag skynda mig!

Good morning! This morning I went up early and took my breakfast and some work down to the dock. One must take the opportunity to put silver lining on our everyday lifes while we can! Now I’m just about to go to Rotebro to get today’s work done and tonight we’re going to a crayfish-party. Jesper comes home today too! I’ve missed him so much, I was almost going a little crazy here at home with all my alone time when I did not socialize with anyone. I’m used to having him with me almost all the time! But tomorrow we’ll move into the apartment again, and then everything will be as usual. No, now I have to hurry!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!