BLACK & WHITE

Jag brukar aldrig köpa nytt smink. Jag har mina superfavoriter som jag använder varje dag som jag köper om när de tar slut men jag köper aldrig något nytt som jag inte provat. Jag vet inte varför men jag antar att det är för att varje gång jag provar så slutar det med att jag ändå gillar mina favoriter bättre. Men igår köpte jag två nya ögonskuggor från Make Up Store som jag tror blir perfekta vid festtillfällen. En svartglittrig att ha på den yttre halvan av ögonlocken och så en vit som jag tänkte använda i ögonvrån och som highlighter. Jag tror det blir superfint! Den svarta heter ”Shimmery Bell” och den vita heter ”Pink Frost”.

I usually never buy new makeup. I have my favorites that I use every day that I buy when they run out, but I never buy anything new that I haven’t tried before. I don’t know why but I guess it’s because every time I try it always ends up with that I still like my favorites better. But yesterday I bought two new eyeshadows from Make Up Store which I think will be perfect for party occasions. A black sparkly to wear on the outer half of the eyelid and a white one that I intend to use in the corner of my eye and as a highlighter. I think it will be super nice! The black units called ”Shimmery Bell” and the white is called ”Pink Frost”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag undrar om du kan utvärdera den vita ögonskuggan? Skulle vara så till hjälp då jag letar efter en vit ögonskugga som fungerar bra. 🙂

  Kram!

  Lovisa 2013-08-25 18:39:55
  Svara
 • Fina! Älskar make up store 😀

  Sofia 2013-08-24 19:16:25 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!