RECENSION: ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Idag gjorde jag som sagt en ögonfransförlängning och jag är supernöjd! Jag hade hört mycket negativa saker innan som att det skulle svida konstant och vara obehagligt när det pillades med ögonen men för mig sved det inte en enda gång och jag tycker bara att det var mysigt att bli ompysslad en stund. Jag somnade till och med! Resultatet är jag också väldigt nöjd med, jag sa att jag ville ha naturliga fransar men ändå så att det blev skillnad från mina vanliga. Jag gjorde förlängningen på Sweet Ambrosia Beauty Center på Söder och det kändes proffsigt och de som jobbade där var supertrevliga och hjälpte mig att fota och berättade om hur allt fungerade. Om ni själva är sugna på att prova på ögonfransförlängning så borde ni ladda ner deras app för specialerbjudanden och bonusar! För er som vill veta mer om ögonfransförlängningar kan ni läsa HÄR. Här kommer lite före och efter-bilder.

Today I did eyelash extensions and I’m super happy with them! I had heard a lot of negative things about it like that it would sting constantly and be uncomfortable when they had their hands near your eyes but for me it didn’t sting once, and I just think it was nice to be pampered with for a while. I even fell a sleep! I’m also very happy with the result, I said I wanted natural lashes yet unlike my usual. I did the extension at Sweet Ambrosia Beauty Center at Söder in Stockholm and it felt professional and those who worked there were super nice and helped me take pictures and explained how everything worked. If you are eager to try out eyelash extensions you should download their app for special offers and bonuses! For those of you who want to know more about eyelash extensions you can read about it HERE. Here are some before and after pictures.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Det är dösnyggt med ögonfransförlängning!!
  Jag gör mina på Zezil i Sthlm, kommer aldrig kunna sluta med detta 😉

  Elli 2013-12-14 00:17:41
  Svara
 • […] ni skulle vilja vinna. Vill ni läsa mer om ögonfransförlängningen kan ni göra det HÄR och HÄR hittar ni mitt inlägg jag skrev efter första gången jag gjorde det. Jag är lika nöjd nu som […]

  FannyStaaf.se » VINN BEHANDLINGAR HOS SWEET AMBROSIA 2013-09-15 15:29:13 http://fannystaaf.se/?p=37107
  Svara
 • Supersnyggt! Hur mycket kostade det? 🙂

  Sofia 2013-08-24 19:11:43 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Jättefint ! Hur länge sitter dom fast ?

  Minna 2013-08-23 18:50:05
  Svara
 • Vad fint det blev!

  Andrea 2013-08-22 21:09:05 http://andreatherese.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!