GIRLS NIGHT

Godmorgon! Igår kväll träffades vi alla gamla UF-tjejer på vår brygga och drack vin, diskuterade företaget och pratade om tjejgrejer! Supermysigt. Eftersom att vi är fem väldigt upptagna personer så är det inte ofta vi lyckas få till ett datum och en tid då alla kan men igår gick det vägen. Nu ska jag börja packa ihop mina grejer som ska tillbaka till lägenheten och sedan ska jag in till stan och göra en ögonfransförlängning! Jag har aldrig gjort det förut så det ska bli spännande att prova. Jag har tagit förebilder så jag visar er före och efter sedan och skriver om hur det var!

Good morning! Last night I met all the old UF-girls at our dock and drank wine, discussed the company and talked about girl stuff! Super cozy. Since we are five very busy people it’s not very often we manage to find a date and a time when everyone is free but yesterday it finally worked. Now I’ll start packing my stuff that I’m going to bring back to the apartment and then I’m going into town to do eyelash extensions! I’ve never done it before so it’ll be fun to try. I have before pictures so I’ll show you before and after pictures later and write about how it was!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!