LIKE A COW

cow

1. H&M, 2. H&M, 3. Zara, 4. IKEA, 5. Zara, 6. H&M, 7. TopShop, 8. TopShop

När komönstrat först blev en trend var jag lite skeptisk och tänkte att man redan använt alla djurmönster som fanns så nu gick man på sista utvägen för något nytt, haha. Men nu till hösten känns det mycket mer aktuellt och jag tycker att det är riktigt snyggt! Helst skulle jag vilja ha det på en tröja eller en clutch, helst båda! / When cow patters first became a trend I was a bit skeptical and thought that they had already used all animal patterns so now they took the last opportunity for something new, haha. But now, for fall, it feels much more up to date and I think it’s really neat! Ideally, I’d like to have it on a shirt or a clutch, preferably both!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!