EN DAG KVAR!

Jag var i lägenheten på besiktning i morse och även fast det verkar otroligt så fick jag bara en massa goda nyheter! (När ger hantverkare någonsin det?) Jag hade redan vant mig vid tanken att badrummen inte skulle bli lika fina som innan eftersom att det ersattes med standardkakel osv men det var faktiskt finare och mycket ljusare! Sedan var min lägenhet den som de hade hunnit längst med (jag fick se andra lägenheter och där hade dom fortfarande helt utrivna kök osv) och jag kan flytta in redan i morgon för då ska det vara helt städat och klart! Så himla bra! Efter att ha bott hemma i tre månader efter att redan ha flyttat hemifrån en gång ska det bli superskönt att komma in till stan igen. Det är otroligt mycket att fixa men jag hoppas att vi kan få till den riktiga ”inflytten” på söndag när Jesper är hemma igen! Nu ska jag fira detta och min lediga dag med några timmar i solstolen innan jag ska skjutsa pappa till Arlanda och fixa lite grejer med SAS när jag ändå är där. Vi hörs senare!

I was in the apartment for a inspection this morning and even though it seems incredible, I got a lot of good news! I had already got used to the idea that the bathrooms wouldn’t be as great as before because it was replaced with standard tiles etc but it was actually nicer and much brighter! Then I found out that my apartment is the one they had progressed furthest with (I got to see other apartments where they still had completely torn out kitchens etc) and I can move in as early as tomorrow because then it’ll be completely cleaned and done! So good! After living at home for three months after I had already moved away from home once, it will be nice to move into town again. There is a lot to fix but I hope that we can get to the real ”move” this Sunday when Jesper is home again! Now I’ll celebrate this and my day off with a few hours in the sun before I’m gonna drive my dad to the airport and fix some stuff with SAS while I am there. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!