DAY AND NIGHT: SPETSKLÄNNINGEN

dayandnight

Jag tänkte att en spetsklänning har väl de flesta hemma, så här är förslag på hur jag skulle matcha den till vardags och fest! Till vardags rockar jag gärna till den lite med en skinnjacka, sätter på mig platta och bekväma skor och har en väska som matchar skinnjackan och som rymmer allt jag behöver ha med mig om vardagarna. När jag sedan ska svira om för kvällen byter jag ut väskan mot en clutch, de platta skorna mot klackar och maxar smycken på antingen halsen eller armarna.

I thought almost everyone have a lace dress at home, so here are some suggestions for how I would match it for an ordinary Wednesday and special occasions! For day I love to toughen it up with something leather, like a jacket, I put on my comfortable shoes and a bag to match the leather jacket and that holds everything I need. When I change for the evening I replace the bag with a clutch, the flat shoes to heels and max the jewelry on either the neck or my arms.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!