ITALYPHONE

Några bilder från Italien som jag samlat ihop från allas mobiltelefoner! Idag var jag tillbaka på jobbet efter 4 veckors semester, jag kan inte säga att jag var överlycklig men det var ändå kul och mycket att göra. Det var skönt att känna att jag gjorde något vettigt! Igår kväll kom Greta hit och vi satt och pratade om livet in på småtimmarna. Supermysigt! När man pratar länge om saker som har hänt förut så kommer man på så mycket som man glömt. Nu ska jag ha söndagsmys!

Some pictures from Italy that I have gathered from everyone’s phones! Today I was back at work after 4 weeks of vacation, I can’t say I was thrilled but it was still fun and a lot to do. It was nice to feel like I did something useful! Last night Greta came over here and we sat and talked about life for hours. Super cozy! When you talk about things that have happened before you remember so much that you have forgotten. Now It’s time for a movie!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!