SHOPPING FOR FALL

Detta är vad som fick följa med hem från shoppingdagen i onsdags! En stickad tröja från Zara, ett halsband från H&M, en bustier från TopShop och så drömkappan som jag ska visa bättre bilder på snart! Jag har börjat med en ny shoppingtaktik som går ut på att bara köpa det jag verkligen älskar. Jag kan hitta plagg som är fina och som sitter bra men jag struntar i dem om jag inte verkligen älskar dem och på det sättet känns allt nytt jag köper helt perfekt och blir väl använt!

This is what came home with me from our shopping day this Wednesday! A knitted sweater from Zara, a necklace from H&M, a bustier from TopShop and my dream coat which I’ll show better pictures of soon! I have started a new shopping tactic where I only buy what I really love. I can find clothes that are nice and that fits me but I never buy them unless I really love them and that way everything new I buy feels absolutely perfect and will be worn a lot!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!