DAGS FÖR FORMEX

Idag är vi uppe med tuppen och ska strax åka iväg till Formex-mässan! Formex är nordens största inredningsmässa så idag ska vi köpa in inredning till butiken för hela hösten och julen. Galet taggad är jag! Självklart ska det bli roligast att köpa in på mina ansvarsområden där jag får bestämma själv. Tur för mig att Emelie har sina egna blomster och inredningsbutiksföräldrar så hon kommer också ha fullt upp! Jag har tidsinställt massa inlägg åt er under dagen och när jag är på mässan ska jag fota massa inspirationsbilder till er. Puss och kram!

Today we are up early and are just about to leave for the Formex Fair! Formex is the largest Nordic interior design fair so today we’re going to purchase furnishings for the store for the whole fall and christmas season. I’m psyched! Obviously it will be most fun to buy things in my responsibilitie areas where I can decide for myself. Lucky for me Emelie have her own pair of floral and decor store parents so she will be busy too! I have timed posts to you during the day and when I’m at the fair I’ll shoot lots of inspirational pictures for you. Hugs and kisses!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!