SHOPPINGDAG

Godmorgon! Nu har vi gjort oss i ordning och ska åka in till stan för en heldag med shopping. Det var så länge sedan jag verkligen shoppade så jag är galet taggad och ska leta efter fina höstkläder och en ny höstkappa. Jag har redan spanat in en på Internet som jag hoppas finns i butik! Hur som helst, kameran följer med så när jag kommer hem ska ni få dagens outfit och förhoppninngsvis lite bilder från dagen och köp! Jag har förresten ÄNTLIGEN (efter typ 3 års planering) fixat en stor guide till den perfekta basgarderoben till er. Jag har tidsinställt det till senare idag. Ciao!

Good morning! Now we’re ready to go into town for a day of shopping. It has been so long since I really shopped so I’m looking forward to it and I’ll look for nice autumn clothes and a new coat. I’ve already spotted one on the internet which I hope is in store! Anyway, the camera comes with us so when I get home you’ll get today’s outfit and some photos from the day and my buys! Anyhow, I have FINALLY (after 3 years of planning) made a big guide to the perfect basic wardrobe for you. I’ve timed it for later today. Ciao!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag såg dig i stan idag med Emelie ni satt och fikade. Skulle komma fram men vågade inte, men du var ännu finare i verkligheten :))

    Dalinda Meli 2013-08-14 18:44:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!