SHOP TIL YOU DROP

Hejsan! Idag har vi haft en heldag på stan och jag köpte lite ”slutet på sommaren”-grejer och sedan de första höstkläderna. Jag ska visa er i morgon! Jag fick tag på höstkappan jag pratade om också och jag är helt förälskad i den, den är verkligen fantastisk. Nu ska vi göra kväll! Det blir en lång dag i morgon, men mer om det då! / Hi there! Today we’ve had a whole day of shopping and I bought some ”end of summer” stuff and my first autumn clothes. I’ll show you everything tomorrow! I got hold of the coat I was talking about too, and I’m totally in love with it, it’s really amazing. It will be a long day for us tomorrow, but more about that then!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!