SUNNY DAY

Idag har vi hängt nere på bryggan i solen hela dagen och jag har haft på mig min nya bikini från Triangl! Det var underbart att få lite sol och en massa timmar med min braiga bok. I kväll blir det myskväll! Vi ska åka iväg och köpa naturgodis och sedan se på en mysig film. Det är helt underbart att ha min bästis här helt för mig själv! ♥

Today we hung out down on the dock in the sun all day and I wore my new bikini from Triangl! It was wonderful to get a little sun and a lot of hours with my book. Tonight we’ll have a girls night in! We’ll go to buy natural snacks and then watch a cozy movie. It’s wonderful to have my best friend here completely for myself! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Fanny! Älskar bikinin, sjukt snygg! Har också en fråga angående modellen på den. Är det inlägg i överdelen eller är det ”bara tyg”?
  Kram!

  amanda 2013-08-18 13:47:42
  Svara
 • Kan vara den snyggaste bikinin jag någonsin sett!

  Lovisa 2013-08-14 14:58:03
  Svara
 • Hej Fanny!
  Har också några frågor om den där bikinin, är nämligen också väldigt sugen på en.
  Blev det dyrt med frakt eller tull och var leveranstiden lång?
  Kram!

  Elin 2013-08-14 00:21:01
  Svara
 • Så himla fina bilder 🙂

  Sofia 2013-08-13 18:29:38 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hej Fanny! Jag har också sett den bikinin och den är så snygg! Hur lång är du och ursäkta men vilken behåstorlek har du? Bikinin är rätt dyr tycker jag, så det är ju typiskt om storleken blir fel.. vilka storlekar har du i den bikinin? 🙂 Älskar din blogg! Kram

  Ellen 2013-08-13 18:05:24
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Hejsan, ja visst är den fin?! Jag är 176 cm lång och har 75B i BH-storlek. Jag tog M på båda delarna och dom är faktiskt lite små i storleken med överdelen kan man ju bara knyta till rätt storlek, det är underdelen man får tänka noga med! Kram

   Fanny 2013-08-14 22:45:15
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!