LISEBERG

Igår var vi på Liseberg! Även fast vädret inte var så roligt så var det lyckat ändå. Jag glömde dock helt av att jag ägde en kamera så jag fick sno några bilder från Jespers telefon. Idag är det dags för mig att åka hem till Stockholm och spendera min sista semestervecka där med mina härliga vänner. Dock så kommer jag ju sakna Jesper något fruktansvärt då vi aldrig varit ifrån varann såhär länge förut så jag drar mig lite för att åka. Men tåget går när det går så det är inte så mycket att göra åt det.

Yesterday we went to Liseberg! Even though the weather wasn’t that much fun we had a really good time. I, however, entirely forgot that I own a camera so I had to steal some pictures from Jesper’s phone. Today it’s time for me to go home to Stockholm and spend my last week of vacation there with my lovely friends. But I will miss Jesper something awful. We have never been away from each other this long before so I don’t really go. But the train leaves when it leaves so there is not much to do about it.

Förresten, missa inte tävlingen med Sarenza där ni kan vinna ett presentkort på 1000 kronor! Jag drar en vinnare om några timmar, ni kommer direkt till tävlingen HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!