ANSWERS 3

Hur föreställde du din framtid när du var yngre? Vad ville du bli, vart ville du bo, vem ville du vara när du blev äldre? Har något du planerade blivit verklighet? 
När jag var riktigt liten hade jag inte så detaljerade planer utan ville först sitta i kassan på Hemköp (hur coolt verkade inte det?) och sedan ville jag bli veterinär. Men sedan började jag älska amerikanska, romantiska komedier och såg ”13 snart 30” och ”Helenes små underverk” tusen gånger om och då ville jag bo i New York, ha en stor fin lägenhet och jobba på en av de bästsäljande modemagasinen. Jag ville ha en cool stil, gå på en massa fester och vara den som tog sig fram i modedjungeln men samtidigt var ödmjuk, snäll och inte trampade på någon annans tår för att komma dit. Denna dröm har ju idag byts ut mot en massa annat men det jag kan se som har blivit verklighet är väl att jag är med i modebranschen på ett hörn med bloggen och med mina tidigare extrajobb som modeassistent och moderedaktör för en modesajt.

Hur har du gjort för att sprida din blogg?
Jag har faktiskt aldrig gjort något speciellt! Jag tror att den bästa reklamen är att få sina läsare att älska den så att de i sin tur tipsar sina kompisar osv. Har man en egen blogg är det också bra att vara generös med länkar så får man säkert många tillbaka också!

Jag undrar över dina framtidsplaner?
Jadu, det är nog den svåraste frågan jag brukar få! Jag kommer nog inte vara kvar på mitt jobb jag har nu så länge till eftersom att det aldrig har varit vad jag vill göra men det är ett superbra och roligt jobb att ha medan jag funderar. Jag är ju liksom uppvuxen i blomsterbranschen och nästan alla jag känner jobbar inom den så det kan lätt bli för mycket. Jag har en ny grej på G i höst som fortfarande är väldigt osäker men som jag håller alla fingrar och tår jag har för att det ska bli av och om inte det går vägen ska jag hålla utkik efter andra möjligheter 🙂

Hur skulle du matcha boyfriend jeansen?
Enkelt! Med ett snyggt baslinne (helst med spaghettiband) eller en tunnare, stickad tröja. Kanske med en skjorta under!

Hur bekväma är du och Jesper med varandras familjer? Alltså hur bra kommer ni överens och det är ingen ”stel” stämning mellan er? Hur var mötet med dina föräldrar och Jespers föräldrar?
Väldigt bekväma skulle jag säga! Jesper och jag har ju bott tillsammans hos mina föräldrar i flera månader plus att Jesper jobbar för pappa så det är väldigt bekvämt. Sedan har jag haft supertur då Jesper har världens härligaste familj som man inte kan annat än att älska, så det har verkligen inte varit några problem alls! Våra föräldrar träffades första gången när vi alla hjälptes åt att flytta in mig och Jesper i lägenheten och det gick också hur bra som helst och vi hade jättetrevligt.

Jag har för mig att du har sagt att du har en freebra, hur funkar den? Kan man använda den flera gånger? Sitter den bra? Och har du någonsin använt Nicole covers? Blir det någon ”rand” av dem som syns igenom? Nu blev det mycket bröst men jag ska på bröllop i höst och har en klänning med öppen rygg…
Ja jag har en freebra men jag tycker att den är för tung för att sitta kvar om man inte har något tight på sig så jag brukar använda nipple covers istället vilket fungerar huuur bra som helst och jag älskar dem. Jag har aldrig märkt någon rand av dem men det är ju säkert olika med olika modeller och tyg. Nipplecovers är ju superbilligt och användbart så jag skulle nog rekommendera dig att köpa dem och prova och om det inte blir bra kan du ju alltid använda dem andra gånger.

What do you do to stay fit?
Nothing special! I move around, carry things and walk a lot at work and I try not to eat excessive amounts of candy, just when I really crave for it. Otherwise, I just do as I feel like and it works fine!

om du fick bära ett plagg resten av livet, vilket skulle du bära då? 
Alltså om jag bara fick välja ett så skulle det ju vara en byxdress så man slapp gå naken på halva kroppen men om jag fick variera allt runt omkring skulle jag ta ett fint, svart baslinne och variera underdelen med snygga färgade kostymbyxor, puffiga kjolar, jeansshorts, stuprör och liknande.

Och har du några tips om affärer/hemsidor som säljer fina jeansjackor? 
Jag är dålig på jeansjackor eftersom att jag inte använder det själv, men kolla H&M eller Asos!

Har du något tips på vad man kan ha på sig första dagen i gymnasiet? 
Något som du känner dig bekväm i! Ansträng dig inte så mycket med att det ska vara trendigt så att det inte är du längre för då kommer du bli obekväm och kan bli ”mindre än vad du är”, eller hur man ska uttrycka sig.

Jag har precis tagit studenten iår och lever just nu på mitt sommarjobb. Jag tycker det är lite jobbigt att behöva söka och gå runt och fråga efter jobb men jag antar att det är nödvändigt. Kan du tipsa om hur man smidigast kan gå tillväga? Hur fick du ditt jobb till exempel? 
Det absolut bästa är att skriva ut sitt CV och gå runt och dela ut det på platser du kan tänka dig att jobba. Presentera dig och se till att de får en bra bild och kommer ihåg dig. Tillslut kommer någon att be dig komma på intervju och då är det bara att köra stenhårt. Jag har faktiskt fått alla mina jobb igenom kontakter och folk har tipsat om mig på arbetsplatser så att de har kontaktat mig och just nu jobbar jag för mina föräldrar så jag är fel person att fråga, men jag har själv varit på väg ut för att söka och då var det såhär jag skulle göra!

Har det nånsin hänt nå sjukt via bloggen för dig, typ att du fått nån hemlig beundrare eller stalker typ?
Nej, inte på en obehaglig nivå.

Vilka bloggar läser du? 
Jag läser mest internationella bloggar nu som Fashiontoast, Nicole Warne och Song of Style.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!