SOMMARHUDENS RÄDDARE I NÖDEN

På sommaren är dessa fem min kropps bästa vänner. Solstiftet använder jag på näsa, kinder och läppar de dagar solen skiner som starkast för att förhindra att jag bränner mig, lermasken från SPA (finns att köpa på Åhléns) lägger jag så ofta jag kan för att förhindra dålig hy och ge mitt ansikte fukt och annat nödvändigt. Varje morgon och kväll smörjer jag in ansiktet med No7’s Dag och Nattkräm för att ge fukt och förhindra att jag flagnar, samma dos får kroppen med Rituals body cream. Sist men inte minst så har jag aloe vera på tub som jag använder i rikliga mängder varje gång jag bränt mig, denna tub köpte jag i Thailand men det finns även att köpa på Apoteket.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!