TILLBAKA!

Hej på er! Äntligen har jag snabbt Internet igen. Som ni säkert har märkt så har det varit lite dåligt med ”live-uppdatering” de senaste dagarna men nu har jag Internet igen och kan börja skriva lite nytt igen. De senaste dagarna har vi spenderat på Brunskär och i Fiskebäckskil på Jespers familjs sommarställe. Nu är vi i Göteborg de sista dagarna vi har tillsammans innan jag åker hem till Stockholm igen och spenderar slutet av min semester där. Vi ska försöka hinna med shopping, Liseberg, en grillmiddag och mycket mer!

Hello there! Finally I have fast Internet again. As you probably have noticed, there has been little short on the ”live update” the last few days but now I have Internet and can start writing again. The past few days we have spent on Brunskär and Fiskebäckskil on Jesper’s family’s summer home. Now we’re in Gothenburg the last days we have together before I go back to Stockholm again and spend the end of my vacation there. We’ll try to have time for some shopping, Liseberg, a barbecue dinner and more!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!