ANSWERS 2

Jag skulle vilja ha en rödrutig flanell skjorta, men kan inte hitta någon snygg någonstans!! Hittade en för typ 500 kr, och det vill jag inte betala! Men 200-300 ungefär! Vet du vart jag ska leta?
Weekday brukar ha fina, även BikBok ibland men annars skulle jag leta på secondhand 🙂

Vad ska jag tänka på inför första dagen på gymnasiet?
Tänk på att första intrycket är mycket! Le och verka trevlig, presentera dig själv och sätt dig helst inte längst bak i klassrummet. Jag vet att det är superläskigt men låtsas att du är modig och självsäker så kan du inte bara lura dina nya klasskompisar utan även dig själv! Man brukar märka hur lätt och kul det är så fort man provar.

Hur lång tid tog det för dig att få din väska från ebay?
Jag vet inte vilken väska du menar men jag antar att det är den svarta eftersom att det är den senaste jag köpte. Den tog mig ca 3 veckor att få hem.

Vill du ha barn och när?
Självklart! Jag vet inte precis när men senast vid 30, och jag vill helst gifta mig först.

Vad var det bästa med Falun och finaste platsen där?
Det bästa är att det är nära till allt och finast tycker jag det är längst ån. Jag älskar bryggcaféet!

Hur trivs du i er lägenhet nu såhär efter ett tag? Går det bra att bo såpass litet när ni är två, tänker främst på att du bodde i ett helt hus innan.
Jag trivs superbra och det är verkligen inga problem! Jag tror att jag egentligen mer är gjord för lägenhet än för hus, speciellt eftersom att jag är så nojjig och rädd hela tiden så behöver jag inte vara det i en lägenhet. Att bo två är ingen fara, även om det självklart hade varit skönt med den lägenhet där man kan stänga dörren om sovrummet.

Vad exakt jobbar du med just nu?
Just ju har jag ju semester men annars jobbar jag i en blomster och inredningsbutik där jag står i kassan, gör planteringar, fixar med krukväxter, packar upp varor och beställer allt inom mitt ansvarsområde vilket är småsaker att stoppa i planteringar och liknande.

Har du varit i New York någon gång? Jag ska dit om tre veckor och tänkte om du kanske hade något bra tips på vad man ska shoppa med sig hem där ifrån. tänkte om du vet något som är mycket billigare där än hemma eller liknande 
Jag har varit i New York en gång men det var så stressat och ihopstryckt på få dagar så jag känner att jag faktiskt inte hann uppleva det som man skulle. Vi hade shoppat så mycket tidigare på resan också så shopping var inte prioriterat utan den mesta tiden spenderades faktiskt i Central Park, vilket var helt fantastiskt!

Två bilder jag tog när jag var i New York

Hur skulle din drömresa se ut?
Jag har så många drömresor så det skulle inte ens få plats på den här sidan med en men ett ställe jag alltid velat besöka är Maldiverna men alla resor jag tittat på är så himla dyra så det får jag spara tills jag tjänar mer!

Vad tror du din ”depression” beror på? 
Jag vet faktiskt inte, jag antar att det är något som bara kommer men det kan väl kanske ha att göra med att jag inte jobbar med vad jag egentligen vill göra och att bloggen har hamnat i kläm vilket egentligen är det jag älskar att hålla på med. Annars tror jag som sagt att det är något som bara kommer.

Vad tänker du plugga och när? 
Jag vet faktiskt inte ens om jag tänker plugga vidare, ännu mindre till vad!

Har din nedstämdhet något att göra med ditt tidigare liv? 
Nej det har det inte.

Vad gör du och Jesper för att fortfarande vara sådär nykära?
Det är viktigt att göra grejer ihop och inte glömma att vara gulliga mot varann men sedan har jag lärt mig att det faktiskt inte är något dåligt eller fel med att det nykära övergår till en mer bekväm och ”vardagligare” kärlek, det har också sina fördelar 🙂

Vilka modeförebilder har du?
Jag vill aldrig kopiera utan tar snarare inspiration om plagg och matchar och kombinerar det på mitt eget vis. Men jag älskar Kate Bosworth’s och Miroslava Duma’s stilar.

Vad fick dig att börja blogga?
Jag har alltid älskat att skriva och fota men när min vän Emelie tipsade mig om att blogga för fem år sedan visste jag inte ens vad det var. Men jag provade, älskade det och bloggen växte!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kika in på min blogg där jag ska börja sälja kläder, skor, accessoarer, mm till bra & billiga priser! 🙂

  Bloppare 2013-08-17 19:39:26 http://bloppare.blogg.se
  Svara
 • Kan du inte göra fler videos? Har du tillexempel gjort en video nr du visar lägenheten? Om du har gjort det och jag bara missat det så får du gärna göra någon annan video, till exempel där du visar sommarfavoriter, både kläder, smink, hudvård och annat. Det här med att du är dålig på att göra videos som du har pratat om är bara skitsnack!!:)

  Elsa 2013-08-07 23:55:55
  Svara
 • Bra svar 🙂

  Sofia 2013-08-07 23:17:16 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • 😀

  Jojo 2013-08-07 17:22:55 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!