ANSWERS 1

Boyfriendjeansen! Var hittar jag dem till ett bra pris?
Gina Tricot brukar ha snygga och billiga! H&M har också ibland men gillar Ginas bättre.

Hej! Hur tar du hand om ditt hår? Det är verkligen super fint! 
Hejsan, tack! Jag gör inget speciellt utan att tvätta det med TRESémme shampoo och balsam och gör en inpackning då och då. Det jag tror kan göra stor skillnad är att jag väldigt sällan plattar eller lockar håret vilket annars är en stor slitnings-bov. Plattar och/eller lockar man mycket måste man vara väldigt noga med värmeskydd!

Hej! Har du flagnat någon gåg? Jag har blivit jätte brun men nu börjar jag flagna jätte mycket. Har du några tips för att de inte ska flagna?
Självklart har jag flagnat! Flagna gör man oftast när man tidigare bränt sig. Efter att huden börjat flagna finns det inget sätt att få den att ”fästa” igen så det är bara att skrubba bort den försiktigt i duschen med en bra skrubbkräm (jag gillar Body Shops) och sedan vara väldigt noga med att smörja in sig minst två gånger om dagen så att huden inte blir torr. Jag brukar även smörja in mig med aloe vera när jag bränt mig!

Vilka enligt dig är de hetaste trenderna i höst?
Som vanligt så kommer jag göra ett stort inlägg om detta när hösten närmar sig lite mer 🙂

Kan jag shoppa på Ebay, även om jag är 14 år med kontokort?
Jag tror att du måste vara 18, men skapa bara ett konto med en förälder eller storasyskons namn och koppla ditt konto till så ska det nog fungera. Kolla bara att detta är okej med personen först.

Vad har du för tips till en som vill byta stil men inte vet till vad? 
Prova och prova tills du hittar rätt!

Tjafsar du och Jesper mycket och isåfall om vad?
Nja, nej det tror jag inte. Vi tjafsar faktiskt väldigt sällan men om vi gör det handlar det oftast om vardagssaker som att jag hatar när han lägger sin blöta handduk i en hög på golvet eller vem som borde ha tänkt på att köpa hem ny mjölk.

Vad tycker du om att matcha rosa/rött? 
Det har jag alltid varit allergisk mot och jag kommer nog aldrig att ändra mig.

Kan du göra ett inlägg där du visar vad du har i din väska?
Det ska jag säkert kunna fixa 🙂

Tar studenten till våren och står redan med lite ”vad-ska-man-göra-efter-gymnasiet-panik”. Några tips och trix för hur man kan bli av med den?
Man får bara tänka att det inte är bråttom. När det kommer till sånt tar jag varje dag som den kommer och tänker att de bästa grejerna glider man in på på ett bananskal. Vill du plugga? Prova någon liten kurs och se hur det känns. Vill du jobba? Gå runt med ditt CV och lämna det på ställen du skulle kunna tänka dig att jobba på.

Kan du inte visa fler bilder på ert nya hus på västkusten?
Det är inte allt helt klart än så jag kan visa det senare i sommar eller nästa år när det är möblerat och så.

Vilket redigeringsprogram använder du? 
Picasa 3

Vem av dina föräldrar heter staaf från början? Den dagen du gifter dig, kommer du byta efternamn eller behålla staaf? Staaf är ju ganska så ovanligt
Min mamma hette Staaf från början! Jag vill ju självklart behålla Staaf men samtidigt vill jag heta samma namn som resten av min blivande familj så det är ju något man får diskutera när det blir aktuellt!

Jag har tänkt på detta under en längre tid och sedan läste jag inlägget där du berättade om att du varit nedstämd och vilsen under våren. Det jag undrar är, varför är du nästan aldrig ute på helgerna eller träffar vänner? Det är ju absolut inget måste men det är en ganska stor kontrast jämfört med när du gick i gymnasiet. 
Hejsan! Anledningen i de flesta fallen har varit att jag faktiskt nästan jobbat varenda helg hela våren och jag blir så fruktansvärt trött plus att mina vänner oftast är ute och festar och min kropp har väldigt svårt för alkohol hur små mängderna än är så risken för att jag faktiskt inte skulle klara av att gå till jobbet morgonen efter är stor. Men sedan så har min nedstämdhet också gjort så att jag inte har orkat ta mig ut och jag har inte känt mig motiverad att hitta på grejer vilket säkert också har gjort det värre.

Undrar om du kommer klippa håret nån gång? Det är verkligen superlångt och jag tror du hade passat mycket bättre i kortare
Jag klippte av det flera gånger förut men jag har bestämt mig för att jag trivs bättre med långt hår, speciellt eftersom att alla har börjat klippa av sina långa hår så är det kul att ha kvar det!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!