BEST PLACE ON EARTH

Igår åkte alla andra härifrån ön för ett par dagar och Jesper kom hit. Igår åt vi räkor och gick och la oss tidigt, idag stålar solen så nu ska jag bara få upp sömntutan ur sängen och så ska vi ut och äta en god frukost i solen och sedan ska jag lägga mig i en solstol och påbörja en ny bok. Jag har bara inte bestämt mig för vilken än…

Yesterday everyone went home for a few days and Jesper came here. Yesterday we ate shrimps and went to bed early, today the sun shines so now I’ll just get sleepy out of bed and then we’ll make a tasty breakfast and eat it in the sun and then I’ll put myself in a sun chair and start a new book . I just haven’t decided which one yet …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så härliga bilder 🙂

  Sofia 2013-08-01 17:44:08 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Väldigt vackert! 😀

  Jojo 2013-07-31 19:16:16 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny, Elsa heter jag och jag hatar egentligen att göra reklam för min egen blogg på det här sättet.. Men jag har följt din blogg i många år nu och du är en så stor förebild för mig.
  Om två veckor börjar jag gymnasiet, och jag har snart inga naglar kvar av mitt nervösa nagelbitande! Jag ber därför om mina läsares egna erfarenheter, tips mm. Kika gärna in och berätta om hur din första tid var..

  Stora kramar, hoppas du har en underbar sommar!

  elsa 2013-07-31 16:47:11 http://www.lillfjompan.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!