BEAUTIFUL SUNSET

Godmorgon! Igår regnade det mest hela dagen så vi hängde inne och såg på film men på kvällen sprack det upp och blev en superfin solnedgång så då tog vi en promenad runt ön. Idag är vädret betydligt bättre men fortfarande mestadels molnigt så jag hoppas på att få några soltimmar i alla fall senare. Nu låter jag som väderpersonerna på TV, haha. Endast vädersnack. Men jag har semester så då är vädret det största jag behöver oroa mig för! / Good morning! Yesterday it rained most of the day so we spent the day inside watching movies but in the evening the clouds went away and we had a really beautiful sunset so then we took a walk around the island. Today the weather is much better but still mostly cloudy so I hope to get a few hours of sunshine later. Now I’m sounding like the weather people on TV, haha. Only weather talk. But I’m on vacation so the weather is the biggest thing I need to worry about!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!