BLACK BEAUTY

Jag bara måste tipsa er Ebay-shoppare om min nya väska. Jag tycker att den är så himla fin med lite vintagestuk men framför allt så har den perfekt storlek. Den är liten och enkel samtidigt som man faktiskt får plats med det nödvändiga (plånbok, mobil, solglasögon och andra smågrejer). Efter många års sökande har jag hittat rätt! Ni hittar den HÄR, och för er som inte är bekanta med Ebay hittar ni min guide HÄR.

I just have to show you Ebay shoppers my new bag. I think it’s very nice with a bit of vintage feeling but especially it has the the perfect size. It is small and simple but it actually has room for the necessary stuff (wallet, phone, sunglasses and other small things). After many years of searching, I’ve found the right one! You can find it HERE, and for those of you who are not familiar with Ebay you can find my guide HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!