MARSTRAND

Godmorgon! Jag hade en liten personlig kris igår så därför uteblev bloggningen men idag är jag back on track! Igår kväll åkte vi allihopa till Marstrand och åt enligt tradition middag på Lasse Maja’s. Parma och ruccola-pizza blev det för min del, även det tradition. Sedan drack vi otroligt goda drinkar också så dem måste ni prova om ni besöker Lasse Maja’s! Idag strålar solen så jag ska svira om till bikinin och lägga beslag på en solstol innan alla är upptagna. Vi hörs senare!

Good morning! I had a small personal crisis yesterday so that’s why I didn’t blog but today I’m back on track! Last night we went to Marstrand (it’s tradition) and had dinner at LasseMaja’s. Parma and rocket pizza for me, another tradition. Then we drank incredibly tasty drinks too so if you visit LasseMaja’s you have to taste them! Today the sun shines so I will change to my bikini and claim a sun lounger before everyone is taken. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!