HEJDÅ STOCKHOLM

Godmorgon! Första timmarna på semestern och jag åker direkt. Här ska inte en dag ledighet slösas bort! Alla sommarkläder och annat nödvändigt är nedtryckt i en gigantisk, galet tung resväska som jag på något sätt ska få med mig på tåget. Men men, det har ju alltid löst sig förut! Nu ska jag fixa med det sista. Västkusten here I come!

Good morning! It’s the first hours on my holidays and I’ll leave right away. I wont waste a day! All summer clothes and other necessities are pressed in a giant, crazy heavy suitcase that I will somehow get on the train. But it has always resolved itself before! Now I’ll fix with some last things. Bye Stockholm and West Coast here I come!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!