SEMESTER!

Äntligen, SEMESTER! Bättre sent än aldrig, haha. När alla andras är slut så börjar jag min. Nu har jag fyra underbara, lediga veckor framför mig och äntligen ska ni få en massa härliga sommarbilder, sommartips och sommaroutfits. Nu ska jag fira med att pussa på Jesper, ta ett glas vin till middagen och packa. I morgon åker jag!

Finally, VACATION! Better late than never, haha​​. When everyone else is going back to work, I start my summer. Now I have four wonderful, free weeks ahead of me and at last you’ll get a lot of lovely summer pictures, summer tips and summer outfits. Now I’m going to celebrate by kissing Jesper, have a glass of wine with dinner and pack. I leave tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!