DENIM

Såhär blev shortsen som jag köpte på secondhand och klippte av. Jag känner mig fortfarande inte helt bekväm i jeansshorts men dessa är helt klart det bästa paret hittills, jag får helt enkelt ta och öva mig i dessa. Jag ser dem framför mig i enkla outfits, kanske med min svarta, magkorta topp eller ett vitt baslinne med spaghettiband. / Here’s the shorts that I bought secondhand and cut off. I am still not completely comfortable in denim shorts but these are clearly the best pair so far, I’ll just have to get used to it. I see them in front of me in simple outfits, maybe with my black, crop top or a white basic top with spaghetti straps. Time will tell! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny!! Hur matchar man en vit skjorta utan ärmar helst till skolan och kanske till fest!! Tack i förhand, jättebra blogg har följt dig sedan 2009 🙂

  Dalinda Meli 2013-07-22 21:13:54
  Svara
  • Svar på Dalinda Melis kommentar.

   Hejsan och tack, vad kul att du har stannat kvar 😀 Jag skulle nog matcha dem med ett par ”kostymliknande” byxor, svarta eller mönstrade, eller med ett par jeansshorts med hög midja. Instoppad! På vintern är det jättefint att ha en stickad tröja över och låta kragen sticka ut. Om du vill festa till den lite kan du ha ett maffigt statementhalsband runt halsen som liksom hänger under kragen 🙂 Lycka till!

   Fanny 2013-07-23 13:01:43
   Svara
 • Jättesnyggt 😀

  Sofia 2013-07-22 18:52:56 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!