LÖRDAG

Hejsan! Istället för värme och solsken som jag hade förväntat mig igår så började det blåsa upp och blev mulet när vi kom in till stan så istället för våra somriga planer gick vi på en spontanbio (World War Z), tog en promenad till våra områden i Vasastan och mötte sedan upp Jespers kompis Dennis och hans flickvän för Moules Frites på Mellow’s uteservering och sedan satt vi på vår innergård och pratade tills vid två då alla började gäspa. Det blev outfitbilder tagna igår också men jag prioriterade en halvtimmes extra sömn i morse så jag redigerar och publicerar dem när jag slutat jobbet!

Hi there! Instead of warmth and sunshine as I had expected yesterday it started to get windy and cloudy when we came into town so instead of our summery plans we went on the movies (World War Z), took a walk to our areas of Vasastan and then met up Jesper’s friend Dennis and his girlfriend for Moules Frites at Mellow’s terrace and then we sat on our patio and talked until 2 am when everyone started to yawn. I took outfit photos yesterday too but I prioritized a half hour extra sleep this morning so I’ll edit and publish them when I get home from work!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!