SECONDHAND LACE

Den här klänningen hittade jag i en secondhand-butik igår men då såg den helt annorlunda ut, jag tror till och med att det var ett nattlinne från början. Jag älskade tyget så jag köpte den och sedan sydde jag och mormor in, upp och om den. Jag är så nöjd! Det är en av de där sommarklänningarna jag alltid tjatar om att man kan använda till både vardags och fest genom att bara byta ut accessoarerna. Jag ska använda den idag! Jag skulle egentligen ha jobbat idag men jag har tagit ledigt för att spendera en heldag av kvalitetstid med Jesper. Vi jobbar om varann hela tiden så det finns aldrig tid för att göra något speciellt så nu ska vi smygstarta semestern med en heldag på stan där vi tänkte shoppa lite, promenera omkring och senare sätta oss på någon mysig uteservering och äta middag. Kameran hänger med!

I found this dress in a secondhand store yesterday but then it looked completely different, I even think it was a nightgown from the beginning. I loved the fabric so I bought it and then grandma and I sewed in, up and about. I’m so happy with it! It’s one of those summer dresses I always talk about that you can use for both everyday and special occasions by simply replacing the accessories. I’ll be using it today! I were actually supposed to work today but I have taken the day off to spend a full day of quality time with Jesper. We work different hours all the time so there is never time to do something special so today we’ll start our holiday early with a full day in the city where we thought we’d do some shopping, walk around and then eat dinner at some nice restaurant. I’ll bring my camera!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!