GÅRDAGENS FYND

Hejsan! Jag tog en ledig dag från bloggen igår som ni kanske märkte. Tidigt på morgonen tog jag ett tåg (och ett tåg till, och en buss och ännu ett tåg, jäkla SJ) till mormor och morfar i Hedemora där jag ska spendera några dagar. När jag kom fram åt vi en snabb lunch innan vi gav oss iväg på en loppisrunda. Ovan ser ni mina två fynd, jag vad lite kräsen igår men det gör mig nöjdare i slutändan. En söt liten pall och ett par shorts som jag ska klippa av i hopp om ett par jeansshorts som äntligen kanske passar mig. Idag blir det en långpromenad, mer loppisar, en fika med Frida och grillkväll på balkongen! Vi hörs senare ♥

Hi there! I took a day off from the blog yesterday, as you may have noticed. Early in the morning I took a train (and one more train, and a bus and a train, damn SJ) to grandma and grandpa in Hedemora where I’ll spend a few days. When I arrived, we ate a quick lunch before we set off on a flea round. Above you can see my two buys, I what little picky yesterday but it makes me happier in the end. A cute little stool and a pair of shorts that I will cut off in hope of denim shorts that finally might suit me. Today we’ll take a long walk, more garage sales, a coffee with Frida and barbecue on the balcony! Talk to you later ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!