PINK GARDEN

Shortsdress: LOVE, Pumps: Mustang (Sarenza), Halsband: Ebay

Playsuit: LOVE, Pumps: Mustang (Sarenza), Necklace: Ebay

Gooood moooorning! Vi börjar dagen med lite fler Italien-bilder. Idag börjar jag inte jobba för än klockan 2 så jag har en lyxmorgon här hemma med smoothie och ansiktsmask. Jag ska nog klämma in lite solning på det också! För mig känns det som fredag eftersom att det är min sista jobbdag innan tre dagars ledighet. Senare idag kommer det komma upp ett inlägg med lite sommartips, håll utkik efter det!

Gooood moooorning! We’ll start the day with some more Italy pictures. Today I don’t start to work until 2 o’clock so I have a cozy morning here at home with a smoothie and facemask. I think I’ll squeeze in some tanning too! Today feels like Friday to me because it’s my last day of work before three days off. Later today, there will be a post with some summer-tops, keep your eyes open for it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!