NATTINATT

Idag säger jag god natt med denna bild jag tog från flygplanet förra veckan. Nu har jag några dagars ledighet framför mig innan slutspurten före semestern. Det ska bli så underbart att bara vara ledig i en månad och göra massa saker och umgås med personer jag mår bra av! Det bästa är att jag och Jesper har semester samtidigt. Nej, nu blir det lite kvällsmys innan läggdags. Jag ska upp tidigt imorgon och packa!

Today I say good night with this picture I took from the airplane last week. Now I have a few days off before the final sprint before my holiday. It will be so wonderful to just be free for a month and do lots of things and spend time with people I love! The best part is that Jesper and I have vacation the same weeks. No, now I’ll spend some time on the couch before bedtime. I’ll get up early tomorrow and pack!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!