THE WEST COAST

Guud vilket sug jag har efter västkusten idag, och istället för att vara där som vanligt så sitter jag på jobbet och avundas min familj och släkt som redan har varit där i flera veckor. Det här är ju första sommaren jag inte har 10 veckors sommarlov så jag tänker hela tiden att det fortfarande är i början av Juni och att snart så börjar det men när jag ser i min kalender att det är i mitten på Juli får jag nästan lite panik. Men jag har nästan fyra veckors semester kvar att njuta av i alla fall och då kommer jag sätta mig på ett tåg till Göteborg på direkten. Jag tänker inte slösa bort en dag! Här är några bilder från vårt sommarställe där:

I have such cravings for the West Coast today, and instead of being there as usual, I’m here at work and envy my family and relatives who have already been there for several weeks. This is the first summer I don’t have 10 weeks of summer vacation, so I keep thinking that it’s still the beginning of June and it’ll start soon but when I look at my calendar and see that it is in the middle of July, I get almost a little paniced . But I have almost four weeks left to enjoy and then I’ll put myself on a train to Gothenburg instantly. I’m not going to waste a day! Here are some pictures from our summer place there:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!