PIRATEBELT

Igår hittade jag det här gamla skärpet på vinden! Jag fick det av mormor för några år sedan (det är hennes gamla) och använde det jättemycket men sedan måste jag ha glömt bort det och missat det i flytten. Superglad blev jag i alla fall, men jag tycker att det är snyggast till svarta jeans så det får nog vänta till i höst om inget annat dyker upp i outfitskallen.

Yesterday I found this old belt in the attic! I got it from my grandmother a few years ago (that’s hers) and used it a lot but then I must have forgotten about it and missed it when I moved. I’m super glad that I found it anyway, but I think it works best with black jeans so it’ll have to wait until fall if nothing else shows up in my outfithead.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!