SUMMERSNOW

Topp: TopShop, Shorts: TopShop, Skor: Zara, Klocka: Guess

Top: TopShop, Shorts: TopShop, Shoes: Zara, Watch: Guess

Fler bilder från Italien! Jag älskar denna kombon, hade den i huvudet länge innan jag tyckte att det kom ett tillfälle då det var värt att användas. Igår efter att jag slutat jobba kom Frida hit och vi lagade middag och satt sedan i timmar nere på bryggan under varsin filt och drack somriga cider och pratade. Supermysigt! Idag är det jobb igen men det svider inte lika mycket som igår då det var strålande väder, idag är det mulet och tråkigt!

More pictures from Italy! I love this combo, had it in my head a long time before I thought it was a time when it was worth to be used. Yesterday when I came home from work Frida came here and we cooked dinner and then sat for hours down on the dock with blankets and drank summery cider and talked. Super Cozy! Today I have work again but it does not sting as much as yesterday when it was glorious weather, today it’s cloudy and dull!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Hur längesen var det som du köpte dessa shorts från Topshop ocg vet du om de finns kvar? Jättesnygga verkligen!

  Annie 2013-07-16 17:34:19
  Svara
 • Så fint outfit! Det klæder dig rigtig godt 🙂

  Camilla - Scent of Fashion 2013-07-15 21:05:03 http://scentoffashion.dk
  Svara
 • Superfint! Och låter mysigt 🙂

  Sofia 2013-07-14 20:51:55 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!