SNICKSNACK

Wehooo, hej på er! Hur mår ni en söndag som denna? Jag mår super vilket är lite konstigt med tanke på att det har varit en riktigt seg dag på jobbet, Jespers tåg hem är försenat flera timmar så han har inte ens kommit iväg än och min näsa har exploderat i näsblodsfloder två gånger idag. På två sekunder var hela min dator, klänning och golvet täckt med blod, jag förstår inte vad som hände. Men men, jag är som sagt glad ändå! Nu har jag 5 arbetsdagar kvar innan semestern och innan det ska jag hinna med lite annat kul också. Eftersom att Jesper inte kommer hem i kväll ska jag passa på att laga blodpudding till middag (han äter inte det men jag älskar det) och så ska jag se på någonting riktigt tjejigt. Vad tycker ni om min nya header förresten? Jag kände att jag behövde byta till något somrigt! (För er som inte kan se den: tryck F5 på PC och cmd + R på Mac)

Wehooo, hello to you! How are you a Sunday like this? I feel super which is a bit odd given that it’s been a really tough day at work, Jesper’s train home is delayed several hours so he haven’t come home yet and my nose has exploded in noseblood twice today. In two seconds my whole computer, dress, and the floor was covered with blood, I don’t understand what happened. But I’m happy anyway! Now I have 5 days of work left before my holiday and before that I’ll do some other fun stuff too. Since Jesper did not come home yet I will make black pudding for dinner (he don’t like it) and I’ll watch something really girly. What do you think of my new header by the way? I felt I needed to switch to something summery!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Rigtig fin header!

  Camilla - Scent of Fashion 2013-07-15 11:57:04 http://scentoffashion.dk
  Svara
 • Jättefin!!! Och precis som du säger ”somrig”

  Minna 2013-07-15 01:08:06
  Svara
 • headern var så himla fin. och jag tycker om dig så mycket trots att jag aldrig träffat dig haha, men du verkar vara världens mysigaste och goaste tjej. stooooor kram på dig!

  ellen 2013-07-14 22:29:14
  Svara
 • Din Header är superfin! 😀 Hur gör du så att de blir såna där bubblor på bilden, om du förstår vad ja menar 😉

  Kajsa 2013-07-14 20:01:15
  Svara
 • Fabulous photo!

  http://www.martasfashiondiary.com/

  M A R T A 2013-07-14 19:38:23 http://www.martasfashiondiary.com/
  Svara
 • den nya headern är jättehärlig! ljuset och färgerna är så fina!

  Amanda 2013-07-14 19:06:51
  Svara
 • Fin bild

  Jojo 2013-07-14 18:48:05 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!