BACK TO BASIC

Jag ville visa er mina nya byxor som jag köpte i Rom (ja jag var där i 12 timmar varav jag sov 8 och jag hann shoppa)! Jag har letat i flera år efter ett par större svarta byxor men varje gång jag har hittat ett par har det sett ut som att jag har varit lika stor som byxorna eller så har de haft en konstig passform men denna gången hittade jag äntligen rätt! De kanske inte är jätteaktuella just nu men det känns skönt att ha dem som bas för modehösten 2013!

I wanted to show you my new pants that I bought in Rome (yes I was there for 12 hours which I slept 8 and I had time to shop)! I’ve been looking for years after a couple of large black pants but every time I have found a pair it have looked like I’m as big as the pants or they have had a strange fit, but this time I finally found the right pair! They might not be very relevant right now, but it feels good to have them as a base for fashion fall 2013!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!