2 YEARS AGO

Godmorgon! Den här bilden är från exakt två år sedan idag. Den sommaren klippte jag av mitt långa hår i två omgångar, älskade min stora Levi’s jeansjacka på bilden, hade boots hela sommaren och umgicks med helt andra personer än idag. Idag sparar jag mitt hår även fast det är längre än någonsin, har sålt min jeansjacka, lagt bootsen på vinden till hösten och har färre men bättre vänner. Svart och vitt, även på småsaker! Idag är jag ledig och ska titta ikapp det jag missat på Pretty Little Liars, boka tågbiljetter till nästa vecka och njuta av solen. Vi hörs snart igen! / Good morning! This picture is from exactly two years ago today. That summer I cut off my long hair two times, loved my big Levi’s denim jacket in the picture, had boots throughout the summer and hung out with completely different people than I do today. Today I’m saving my hair even though it is longer than ever, have sold my jean jacket, put boots on the attic until fall and have fewer but better friends. Black and white, even with the little things! Today is my day off and I’ll watch what I missed out on Pretty Little Liars, book train tickets for next week and enjoy the sun. Talk to you soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!