INSTAWEEK @ FANNYSTAAF

Follow my Instagram for more everyday pictures!

1. Utsikten från vårt rum på Capri, 2. I väntan på flyget på Arlanda, 3. Glasspaus, 4. Njuter av de sista timmarna i soltsolen innan färden till flygplatsen, 5. Gult är inte fult, 6. Anländer till Capri, 7. Svensk sommar, 8. Vackra Amalfi, 9. Drinkar före middagen, 10. En dag vid poolen, 11. Vackra Volterra, 12. Strawberry Daiquiri, 13. Mamma-dotter-mys i Toscana, 14. Glittrigt, 15. Sneak peek, 16. Stranden 465 trappsteg uppifrån.

1. The view from our room in Capri, 2. While waiting for the flight at the airport, 3. Ice Cream Break, 4. Enjoying the final hours in the sun before traveling to the airport, 5. Yellow is amazing, 6. Arriving at Capri, 7. Swedish Summer, 8. Beautiful Amalfi, 9. Drinks before dinner, 10. A day at the pool, 11. Beautiful Volterra, 12. Strawberry Daiquiri, 13. Mother-daughter-time in Tuscany, 14. Glittery, 15. Sneak peek, 16. The beach from 465 steps above.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!