DAISIES

Shortsdress: HÄR, Sandaler: Sarenza, Väska: Ebay

Playsuit: HERE, Sandals: Sarenza, Bag: Ebay

Här är en outfit från en av de första kvällarna i Italien som aldrig blev publicerad. Jag har massa outfits och bilder som inte har kommit upp så det kanske dyker upp lite de kommande dagarna! Resan hem igår gick bra i alla fall och ikväll ska jag bara njuta av att få ligga och kramas med min fina pojkvän igen även fast underbart är kort på sommaren och vi ska vara ifrån varann från och med i morgon igen. Det händer så mycket på somrarna och jag har inte ens förstått att den är här än!

Here is a outfit from one of the first evenings in Italy that never got published. I have lot of outfits and photos that I haven’t published so it might show up the coming days! The trip home yesterday went well, and tonight I’ll just enjoy getting to be near my lovely boyfriend again even though wonderful is short in the summer and we’ll be away from each other as from tomorrow again. It happens so much in the summer and I do not even understand that it’s here yet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!