VOLTERRA

Idag har vi varit i fantastiskt vackra Volterra. Det måste verkligen vara bland de finaste och mysigaste städerna jag någonsin sett med trånga gator, en massa fina restauranger och små mysiga butiker. Sedan är det ju lite kul att en av Twilightböckerna/filmen utspelas delvis där. Tyvärr så är inte klocktornsscenen inspelad där på riktigt utan i en annan stad här i Toscana som vi ska försöka hinna med imorgon. Nu har vi checkat in på ruskigt fint kloster och jag trivs som fisken i vattnet.

Today we have been in stunning Volterra. It really have to be among the finest and most charming towns I’ve ever seen with narrow streets, a lot of fine restaurants and quaint little shops. Then there is fun that one of the Twilight books / film is partially set there. Unfortunately the clock tower scene isn’t filmed there for real, but in another city here in Tuscany that we’ll try to catch tomorrow. Now we checked in at a amazing convent and I absolutely love it here. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!