BLUE PATTERNS

Linne: Asos, Byxor: H&M, Skor: Zara, Solglasögon: Ray-Ban

Top: Asos, Pants: H&M, Shoes: Zara, Sunglasses: Ray-Ban

Detta hade jag på mig igår! Eller, i alla fall tills jag höll på att dö av värmeslag och fick byta till shorts, haha. Nu ska vi ut och se Toscana och ikväll har vi bokat in oss på ett kloster/slott som är ombyggt till ett fint hotell, vi hörs där! / This is what I wore yesterday! Or, at least until I thaught I was dying of a heat stroke and had to change into shorts, haha​​. Now we’re going out to see Tuscany and tonight we will check in to a convent/castle that has been converted into a fancy hotel, I’ll write there!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!