FROM ONE PLACE TO ANOTHER

Hejsan! Efter en båttur och flera timmar i bilen idag befinner vi oss nu i hjärtat av Toscana, en liten bit utanför Siena. Vi bor på ett supermysigt litet B&B ute på landet med endast italiensktalande personal men det har gått bra hittills i alla fall. Det blev lite snålt med bilder idag eftersom att vi mest suttit i en bil men i morgon ska vi åka runt och uppleva Toscana mer så då ska jag fota en massa, men nu ska jag sova! / Hi there! After a boat ride and several hours in the car today, we are now in the heart of Tuscany, a little bit outside Siena. We live in a super cozy little B&B on the countryside with only Italian-speaking staff but it’s been great so far, anyway. I didn’t have that many pictures to show you today because we mostly sat in a car but tomorrow we will go around and experience Tuscany more so then I’ll shoot a lot, but now I’m going to sleep!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!