CAPRI

Godmorgon! Igår morse tog vi som sagt båten till Capri där vi blev upphämtade i hamnen av hotellpersonalen som körde oss till hotellet som låg på en av de högsta platserna man kunde se. Utsikten från vårt rum är helt galen. Efter att ha lämnat av väskorna tog vi en promenad igenom staden och besökte Axel Munthes fantastiska trädgård och åt lunch där. Sedan blev det lite glasspaus, en promenad, häng på terassen och en powernap innan vi bytte om och satte oss och tog några drinkar innan middagen. Capri är otroligt fint och mysigt med overkliga utsikter och slingrande små gator med lyxiga små butiker. Jag förstår folk som spenderar sina somrar här!

Good morning! Yesterday morning we took the boat to Capri where we were picked up at the port by the hotel staff drove us to the hotel which was on one of the highest places you could see. The view from our room is completely insane. After leaving the bags we took a walk through the city and visited Axel Munthe’s amazing garden and ate lunch there. Then we made a ice crean break, took a walk, hung out on the terrace and took a powernap before we changed clothes and sat down and had a few drinks before dinner. Capri is incredibly nice and cozy with surreal views and winding little streets with small luxury shops. I can see why people spend their summers here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!