STAIRS TO HEAVEN

Igår gick jag 465 trappsteg ner och sedan 465 trappsteg upp igen. För det fick jag solbränna, en massa salta bad, flera timmar i sällskap med min bok och en powernap i en solstol. Helt klart värt det! Nu är det dags att stänga igen väskorna och ta båten till nästa destination: Capri! Vi hörs därifrån, och godmorgon förresten!

Yesterday I walked 465 steps down and then 465 steps up again. For that I got a tan, a lot of salty swims, several hours in the company of my book and a powernap in a beach chair. Totally worth it! Now it’s time to close my bag and take the boat to the next destination: Capri! I’ll write from there, and good morning by the way!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!