SNABB SIGHTSEEING OCH SVINDLANDE HÖJDER

Godmorgon! Igår promenerade vi runt i Rom hela förmiddagen och satt på Spanska Trappan, kastade ett mynt och önskade oss något i Fontana di Trevi och åt italiensk pizza. Efter lunch tog vi vårat pick och pack och trängde oss ut ur staden i vår bil och åkte till Amalfi, det tog ca 4 timmar. Den sista timmen gick vägarna slingrande uppe i bergen och det var så högt så att det verkligen kittlade i magen när man tittade ner. Jag försökte fånga det på bild men lyckades inte riktigt, jag ska försöka igen! Sedan kom vi i alla fall fram till vårt supermysiga hotell i Amalfi med privata terasser med utsikt över havet. Helt fantastiskt! På kvällen åt vi på en superfin restaurang där man hade tre servitörer som passade upp på en hela tiden och jag åt supergoda musslor. Idag ska vi leta reda på en strand, vi hörs senare!

Good morning! Yesterday we walked around Rome all morning and sat on the Spanish Steps, threw a coin and wished something in the Trevi Fountain and ate Italian pizza. After lunch we took our belongings together and drove out of the city in our car and went to Amalfi, it took about 4 hours. The last hour was winding roads in the mountains and it was so high, it really tickled in your stomach when you looked down. I tried to capture it on a picture but did not quite succeed, I’ll try again later! Then we arrived to our super cozy hotel in Amalfi with private terraces overlooking the sea. Absolutely amazing! In the evening we ate at a super nice restaurant where we had three waiters who wait on us the whole time and I ate tasty mussels. Today we’ll look for a beach, talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Rom är en fin stad. Bra bilder.

  Johan 2013-07-06 08:08:21 http://nattstad.se/soulful
  Svara
 • Åh snälla snälla skulle du kunna göra en mini guide om Rom när du kommer hem och berätta om saker att se och vilket område man ska bo i! Jag tänkte nämligen ge min mamma en resa till Rom i föedelsedagspresent, och eftersom varken hon eller jag har varit där innan så är det nog bra att få veta massa saker!

  Filippa 2013-07-05 22:09:00
  Svara
 • Härliga bilder från en härlig stad med ”bykänsla”…

  Anneli 2013-07-05 14:59:52
  Svara
 • Härliga bilder 🙂

  Sofia 2013-07-05 13:09:56 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!