DINNER IN ROME

Hejsan! Ganska sent igår kväll efter en lite försenad flygtur, en panikattack på flygplatsen när min väska först inte kom och en lång kö till biluthyrningen kom vi fram till vårt Hotell i Rom. Vi bor verkligen supercentralt bara några steg från Spanska Trappan och mitt på den största shoppinggatan. Även fast klockan var nästan 11 gick vi ut och letade reda på en mysig middagsrestaurang vilket inte är det svåraste här i Rom då det ligger en i varje gathörn. Vi åt god Italiensk mat, drack vin och satt utan jacka då det var nästan var 30 grader varmt i luften och helt vindstilla. Idag ska vi spendera förmiddagen i Rom innan vi tar oss till kusten där vi ska spendera resten av resan. Det blir snabb-sightseeing för Jonatan som är här för första gången! Vi hörs från nästa ställe ♥

Hi there! Quite late last night after a late flight, a panic attack at the airport when my bag didn’t arrive at first and a long queue for the car rental, we arrived at our hotel in Rome. We live in central Rome just a few steps from the Spanish Steps and the center of the main shopping street. Even though the clock was almost 11, we went out and looked for a cozy dinner restaurant which isn’t the hardest thing here in Rome where there is one in each corner. We ate delicious Italian food, drank wine and sat without a jacket because it was almost 30 degrees in the air and no wind. Today we’ll spend the morning in Rome before we leave for the coast where we’ll spend the rest of the trip. We will have fast-sightseeing for Jonatan who’s never been here before! I’ll write from the next hotel ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mysigt 🙂

  Sofia 2013-07-04 19:47:16 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Vilka fina bilder !

  film & serier bloggen 2013-07-04 19:16:10 http://filmandserier.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!

  Har mejlat dig, skulle bli så glad om du kunde svara när tid och lust finns. Kram! 🙂

  vilhelmina 2013-07-04 18:14:19
  Svara
 • Redigerar du dina bilder i vanliga fall? Och isåfall, vilket program använder du då nu när du är i Rom eller har du bildredigeringsprogrammet på datorn du har med dig? 🙂

  MOA - hobbyfotograf 2013-07-04 11:22:59 http://Moasplace.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!