ROMAAA

BILDER FRÅN NÄR JAG OCH EMELIE VAR I ROM FÖRRA VÅREN

PICTURES FROM NÄR EMELIE AND I WENT TO ROME LAST SPRING

Åååh, jag sitter och tittar på gamla bilder från Rom. Tänk att om bara två dagar är jag där igen, och denna gången ska jag dessutom få se mycket mycket mer av Italien! Pasta, vin, blå himmel, pastellfärgade hus och gelato, here I come! Gud så underbart det ska bli och jag ska självklart fota som en galning. Jag knåpade ihop outfits till resan hela morgonen idag, jag antar att min familj kommer bli galna på mig när de inser att jag har en ny outfit till varje dag och en till varje kväll med mig, men det får dom ta! Haha. Ja, annars då? Dagens drömscenario: Att jag låg på bryggan i det fina vädret med en bra bok och en mumsig smoothie. Dagens verklighet: Sitter i fikarummet på jobbet och äter en micropaj. Glamoröst. Vi hörs senare!

Oooh, I’m looking at old pictures from Rome. It’s crazy to think that I’m there again in two days, and this time I’ll also get to see very much more of Italy! Pasta, wine, blue skys, pastelcolored houses and gelato, here I come! It will be so wonderful and I will take a lot of photos of course. I put together outfits for the trip all morning today, I guess my family will go crazy when they realize I have a new outfit for every day and for every night, but I think they are used to it! Haha. Anyway, today’s dream scenario is: That I was on the dock in the nice weather with a good book and a yummy smoothie. Today’s reality: Sitting in the lunch room at work eating a micropie. Glamorous. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!