Bring your boyfriend to work-day

Hejsan! Idag hade vi ”Ta med dig din pojkvän till jobbet-dag”! Haha, nejdå, men min kollega blev sjuk och det fanns ingen att ersätta henne med så då är det tur att man har en ledig pojkvän med samma yrke som kunde komma och hjälpa mig! Nu är jag sjuuukt trött (jag ansträngde mig till max på bilderna men jag tror det syns ändå, haha) och vill bara mysa hela söndagskvällen. Jag har en visdomstand som är på väg också och den gör inte ont men det känns bara som att jag har något stort som är i vägen i munnen hela tiden. Det får bli soppa till middag!

Hi there! Today we had a ”Bring your boyfriend to work-day”! Haha, no not really, but my colleague got sick and there was no one to replace her with and then I was lucky to have a boyfriend with the same profession who could come and help me out! Now I’m soooo tired and just want to take it easy my whole Sunday evening. I have a wisdom tooth that is on it’s way and it doesn’t hurt but it just feels like I have something big that is in the way in my mouth all the time. It will have to be the soup for dinner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!