TYLL

Sneak peek

Hejsan! Vet ni vad jag har sysslat med idag? En Ebay-guide till er! Jag är inte helt klar men jag ska försöka få upp den till helgen. Annars har jag jobbat med företaget och njutit av min lediga dag. Det har varit för molnigt för att lägga sig på bryggan och sola men för soligt för att mysa ner mig i soffan med en bra film så det har mest blivit jobb och planering istället. I kväll ska jag ha kvalitetetstid med pojkvännen!

Hi there! You know what I’ve done today? An Ebay Guide for you! I’m not really done with it but I’ll try to get it posted this weekend. Otherwise, I have mostly worked with the company and enjoyed my day off today. It’s been too cloudy to lie down on the dock and to sunny to drink tea and watch good movie so I’ve mostly worked and planned instead. Tonight I’ll have some quality time with my boyfriend!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!