Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TYLL

Sneak peek

Hejsan! Vet ni vad jag har sysslat med idag? En Ebay-guide till er! Jag är inte helt klar men jag ska försöka få upp den till helgen. Annars har jag jobbat med företaget och njutit av min lediga dag. Det har varit för molnigt för att lägga sig på bryggan och sola men för soligt för att mysa ner mig i soffan med en bra film så det har mest blivit jobb och planering istället. I kväll ska jag ha kvalitetetstid med pojkvännen!

Hi there! You know what I’ve done today? An Ebay Guide for you! I’m not really done with it but I’ll try to get it posted this weekend. Otherwise, I have mostly worked with the company and enjoyed my day off today. It’s been too cloudy to lie down on the dock and to sunny to drink tea and watch good movie so I’ve mostly worked and planned instead. Tonight I’ll have some quality time with my boyfriend!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sara Che
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding